Επισκέψεις

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Η άθλια επίθεση κατά του Χρήστου Τσακίρη - αναδημοσίευση

GREEK IDOL: Η άθλια επίθεση κατά του Χρήστου Τσακίρη (videos)

1.6.10 Συντάκτης 24GR

Αυτά είναι τα 2 video που δείχνουν την ρατσιστική και και γεμάτη με εμπάθεια επίθεση που δέχθηκε χθες βράδυ ο Χρήστος Τσακίρης, από τους "κριτές" του show και την Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε τα 2 video



1ο video: Η προσπάθεια του Χρήστου να τραγουδήσει ξένο τραγούδι, και η επίθεση που δέχθηκε όταν δεν μπόρεσε, για λόγους προφανείς, να μάθει τα λόγια.

Και οι λόγοι δεν είναι κα Θεοδωράκη και λοιποί "κριτές" πως δεν παρακολούθησε τα μαθήματα, αλλά γιατί πολύ απλά ο άνθρωπος ΔΕΝ έχει την δυνατότητα και προφανώς ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να μάθει να τραγουδά Αγγλικά!!


Είσαστε τόσο στενόμυαλοι και δεν μπορείτε να καταλάβετε τα αυτονόητα; Μάλλον όχι... Απλά θέλατε να κάνετε το show σας και να καταρρακώσετε την αξιοπρέπεια αυτού του ανθρώπου.

Ευκαιρία ζητούσατε, γιατί ναι, μπορεί (λέμε μπορεί γιατί εμείς βλέπουμε αυτά που επιλεκτικά μας δείχνετε σε κάθε live και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτά ισχύουν) ο άνθρωπος να τεμπελιάζει, να μην παρακολουθεί όλα τα μαθήματα που και καλά θα τον βελτιώσουν, μπορεί να κωλοβαράει όλη μέρα, μπορεί να είναι όλα αυτά που τον κατηγορείτε, αλλά αυτό ΔΕΝ σας δίνει το δικαίωμα να τον ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ με αυτό τον τρόπο!

Άραγε θα ήταν ίδια η στάση, τα σχόλια και η κριτική σας αν στην θέση του Χρήστου βρισκόταν κάποιο από τα "ευνοούμενα" παιδιά του Greek Idol; Πολύ αμφιβάλουμε, και δεν είμαστε οι μόνοι, γιατί σε κάθε Live παρακολουθούμε να "δολοφονούνται" διαχρονικές και μεγάλες επιτυχίες, ξένες και Ελληνικές, και εσείς να πετάτε δάφνες στους συμμετέχοντες, να τους "λούζετε" με τα καλύτερα λόγια ενώ δεν το αξίζουν στις συγκεκριμένες στιγμές, και όλα αυτά απλά και μόνο γιατί αυτοί εξυπηρετούν το σύστημα σας και γιατί αυτούς έχετε επιλέξει να προωθήσετε!

Η αμηχανία του Χρήστου ήταν εμφανής όταν δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην ερμηνεία του, και η ακόμα πιο δύσκολη θέση που τον έφεραν όλοι αυτοί οι δήθεν με τα σχόλια και την χολή που έβγαλαν, ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν ένα πολύ εχθρικό κλίμα γι΄ αυτόν.

- Θαυμάζουμε την υπομονή του πάντως... Αντί να τους στολίσει με "Γαλλικά" καθόταν και τους άκουγε δίχως την παραμικρή αντίδραση. Ακόμα και το νευρικό γέλιο αμηχανίας του η κα Κορομηλά το σχολίασε ουκ ολίγες φορές με περίσσια ειρωνεία!



2ο video: Εδώ, χωρίς κανέναν προφανή και σοβαρό λόγο, ο Χρήστος δέχεται για ακόμα μία φορά τα πικρόχολα σχόλια των "κριτών" και της παρουσιάστριας, με επιχειρήματα πραγματικά γελοία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου