Επισκέψεις

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Έφυγε μόνος του, αφού τους έφτυσε όπως τους άξιζε

.
Ο Χρήστος χθες έκανε πράξη αυτό που όλοι είχαμε στο μυαλό μας τον τελευταίο καιρό. Να σηκωθεί και να φύγει από το στημένο σώου των κανίβαλων. Ότι είχε να αποδείξει, το απέδειξε. Ήταν η καλύτερη φωνή εκεί μέσα. Και όχι μόνο. Ήταν σωστός, αξιοπρεπής, μάγκας, ντόμπρος. Είχε ότι δεν είχαν οι κριτές της δεκάρας, οι οποίοι τραμπούκιζαν συνεχώς εν χορώ έναν άνθρωπο που δεν είχε κανέναν να τον υπερασπιστεί παρά τον εαυτό του, για να πετύχουν την αποχώρησή του.



Μόνο που... κάναν ένα μικρό λάθος.... Όλα τους γύρισαν μπούμερανγκ. Ο Χρήστος ήταν αυτός που κέρδισε όχι αυτοί. Πλέον άπαντες έχουν σιχαθεί τους κριτές, την παραγωγή κλπ κλπ. Πλέον όλοι έχουν καταλάβει ότι όλα ήταν στημένα. Ότι το παιχνίδι ήταν μια καλοστημένη παγίδα. Η τηλεθέαση θα πέσει κατακόρυφα ενώ ροχάλα τους έριξαν μέχρι στιγμής και οι δύο αποχωρήσαντες, Ντούρος και Αντιγόνη.

Έτυχε η καλύτερη φωνή του greek idol να είναι αυτή που έλεγε το είδος που δεν άρεσε σε κριτές και παραγωγή , και που δεν είχε το σωματότυπο, την ψωνίαση, και τη δουλικότητα που γούσταραν αυτοί οι κύριοι. Γι' αυτό τον πολέμησαν.

Και όμως κύριοι, ο Χρήστος κέρδισε. Κανείς δεν θα ασχολείται σε λιγους μήνες ούτε με σας, ουτε με τα παιδάκια που προωθείτε ως greek idols... Με το Χρήστο όμως θα ασχολούνται πάρα πολλοί για πάντα πλέον. Ήδη είναι ο μόνος που του έχει γίνει επίσημη πρόταση από κέντρο. Είναι αυτός που ο κόσμος θα τρέχει να τον ακούσει. Και εσείς κύριοι κριτές θα μείνετε πάντα στη μνήμη του κόσμου για την ασχήμια σας, τη μικροψυχία και την κατάντια σας.

Χρήστο, είμαστε μαζί σου σε όλα σου τα από δω και πέρα βήματα. Τους νίκησες φίλε.

2 σχόλια:

  1. Ισως ενοχλησε οτι ειναι λαικος αυθεντικος και κυριοτερο το οτι δεν ειναι φλω....ρακι γιατι απο φλω
    ..ρακια εχουν πηξει τα ματακια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥΒΛΕΠΟΥΜΕ ΡΙΑΛΙΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή