Επισκέψεις

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Τους γλέντησε ο Χρηστάρας !

.

Ο Χρήστος Τσακίρης , παρά τον ανελέητο πόλεμο που του έχουν κηρύξει κριτές και παραγωγή, στο 7ο live του Greek Idol με δύο συγκλονιστικές ερμηνείες καθήλωσε το κοινό , και έδειξε ότι είναι μακράν η καλύτερη φωνή του show.

Ειδικά με το δεύτερο τραγούδι, το οποίο και αφιέρωσε στα παιδιά του, καθιερώθηκε ως μακράν η κορυφαία φωνή στο greek idol :



Και το πρώτο τραγούδι δεν πήγε όμως πίσω. Άλλη μια ξεχωριστή ερμηνεία :



Η πιο τρανή απόδειξη για την αίσθηση που έκαναν στο κοινό οι ερμηνείες του Χρήστου, ήταν ότι μέχρι και οι ίδιοι οι πολέμιοί του, οι κριτές, με σκυμμένο το κεφάλι αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι ο Χρήστος έχει φωνάρα.

Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που από την αρχή παραγωγή και κριτές με την αντρίκια στάση του 100 την πέφτουν σε έναν, έκαναν όργια στην προσπάθειά τους να δυσφημίσουν και να μειώσουν το Χρήστο στα μάτια του κοινού. Σε αυτό το live έβαλαν μέχρι και το κοριτσάκι τη Νικόλ να μιλήσει άσχημα εναντίων του, παρόλο που η ίδια στην πραγματικότητα δεν έχει τίποτα μαζί του. Μόνο η Κορομηλά έλαβε τη συμβουλή από τους image makers να σταματήσει τουλάχιστον αυτή την επίθεση στο Χρήστο, γιατί της έκανε τεράστια ζημιά ήδη από το προηγούμενο live, μιας και όλος ο κόσμος τη μίσησε.

Ούτε όμως τα στημένα βιντεάκια για να δυσφημίσουν το Χρήστο, ούτε το ξινό ύφος των κριτών, ούτε η προσπάθεια πολλών εκεί μέσα να του δημιουργήσουν στον αέρα πρόβλημα με τη σύζυγό του, ούτε και τα πικρόχολα σχόλια ενός εκ των κριτών για την εικόνα με τα παιδάκια του Χρήστου φάνηκαν ικανά να ανακόψουν την αγάπη του κοινού.

Και πάλι ο Χρήστος Τσακίρης νίκησε. Μαζί του και όλοι εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου