Επισκέψεις

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Να μην περάσει ο τσαμπουκάς των κριτών ! Να ψηφίσει πάλι όλος ο κόσμος το Χρήστο !

.

Το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του Χρήστου , το έχει αντιληφθεί και ο τελευταίος τηλεθεατής. Η φωνάρα του Greek Idol για λόγους αξιοπιστίας και τηλεθέασης έγινε αποδεκτή στην αρχή από τους κριτές. Αφού όμως παίξαν το παιχνίδι τους, πήραν ότι ήταν να πάρουν, αποφάσισαν ότι τώρα πρέπει να τον πετάξουν, για να προωθήσουν τους ευνοούμενούς τους και αυτούς που ταιριάζουν καλύτερα με την «κουλτούρα» της μουσικής βιομηχανίας, εμφανισιακά και χορευτικά, ασχέτως φωνής.



Και ενώ νόμιζαν ότι δεν έχουν κανένα αντίπαλο, ότι παίζουν μόνοι τους μπάλα, αντιλαμβάνονται ότι ο Χρήστος έχει κερδίσει τις καρδιές όλων. Δεν είναι μόνο η φωνή του που είναι μακράν η καλύτερη εκεί μέσα, είτε πολύ είτε λίγο, είτε συγκρινόμενη με τις φαλτσαρίες της Αντιγόνης και τις κακοφωνίες του Γιώργου, είτε με τις καλύτερες κάπως φωνές της Νικόλ, της Βαλάντως και του Στέργιου. Είναι ότι ο Θεσσαλονικιός και Παοκτσής Χρήστος είναι ένα τίμιο παιδί, μάγκας, ντόμπρος, αξιοπρεπής που μεγαλώνει με πείσμα τα δύο του παιδάκια κρατώντας ψηλά την ακεραιότητά του.

Και όντως ! Ο Χρήστος παίρνει ίσως τους περισσότερους ψήφους από κάθε άλλον στο Greek Idol, ο κόσμος τον έχει αγκαλιάσει και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο παιχνίδι.

Οι κριτές στην αρχή είναι αμήχανη. Δεν μπορεί ο Χρήστος να τους χαλάσει τα σχέδια. Αρχίζουν με κάποιες ψεύτικες κριτικές, και κάποιες μικροπροσβολές να προσπαθούν να τον απομακρύνουν. Αλλά όταν αντιλαμβάνονται ότι αυτά δεν μπορούν ούτε γι’ αστείο ν’ αγγίξουν τον κόσμο, τους πιάνει πανικός. Και επιστρατεύουν πολύ πιο σκληρά όπλα. Προσβολές, στημένα βίντεο, συνηγορία εναντίων του ατόμων άσχετων με την κριτική επιτροπή (παρατρεχάμενων της παραγωγής) που βγαίνουν στην οθόνη απ’ το πουθενά, ειρωνίες. Φτάνουν στο σημείο να αλλάξει μέχρι και ο ρόλος της Κορομηλά που για λόγους ίματζ υποστήριζε τα παιδιά, και να προστεθεί και αυτή στη χορωδία των εναντίων του επιθέσεων.




Τίποτα όμως απ’ αυτά δεν αρκούσε για να μεταστραφεί η κοινή γνώμη. Ο κόσμος υπερψήφισε και πάλι το Χρήστο, κάνωντας όλους αυτούς να πάθουν αμόκ, να αρχίσουν να χτυπιούνται σαν τα χταπόδια μην μπορώντας να το χωνέψουν, να τους έχει ανεβεί η πίεση στο μαξ και το αίμα στο κεφάλι απ’ την ταραχή !!!!

Και ο Χρήστος όμως και πάλι τους αντιμετωπίζει όπως κάνει πάντα, με υπομονή, θάρρος και αξιοπρέπεια ασυνήθιστη στις μέρες μας. Φτάνει στο σημείο της εθελοντικής παραίτησης. Και κατορθώνει ο κόσμος να τον λατρέψει ακόμη περισσότερο.

Τη Δευτέρα είμαστε όλοι σίγουροι ότι οι κριτές και η παραγωγή θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν το Χρήστο αλύπητα για ακόμη μια φορά.

Όμως θα είμαστε και πάλι εμείς εκεί.

Εμείς, όλοι οι ανώνυμοι υποστηριχτές όχι μόνο της αντικειμενικά καλύτερης φωνής του Greek Idol, αλλά και οι υποστηριχτές του δίκαιου απέναντι στο άδικο, της εσωτερικής ομορφιάς απέναντι στην ασχήμια , της καλοσύνης και της μεγαλοψυχίας απέναντι στην ποταπότητα, τον ευτελισμό, την υποκρισία και την κακία.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ! ΧΡΗΣΤΟ , ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου